Welkom terug in het theater

Het is bijna zover. Vanaf begin september opent ook het Zuiderstrandtheater de deuren weer! Medio juli presenteren wij het nieuwe programma online. We kijken er enorm naar uit om artiesten en bezoekers weer te mogen verwelkomen.

Wat verandert er?  

In de basis hebben wij alle voorstellingen en concerten van september tot en met december in de oorspronkelijke vorm geannuleerd. Wel bieden wij voor dit gedeelte van het seizoen een alternatieve programmering aan.

Veel van de oorspronkelijke voorstellingen en concerten zullen plaatsvinden in een (iets) andere vorm. Dit heeft ermee te maken dat wij ons moeten houden aan een maximale zaalbezetting van circa 200 mensen in het Zuiderstrandtheater en 100 mensen in de Nieuwe Kerk. Een aantal concerten en voorstellingen zijn daarom ingekort tot een uur en zijn hier en daar iets aangepast. Ook vinden ze soms tweemaal plaats op dezelfde dag (soms zelfs op dezelfde avond). Op deze manier hebben wij alle ruimte om de anderhalvemeter-regel toe te passen en kunnen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van al het mooie aanbod.

Annuleringen                               

Het is helaas niet mogelijk gebleken om alle voorstellingen en concerten door te laten gaan, bijvoorbeeld wanneer het evenement vanwege de onzekerheid, hoge kosten en gebrek aan haalbare inkomsten gewoonweg niet in productie kon worden genomen. Dit geldt helaas voor een aanzienlijk aantal dansvoorstellingen, opera’s en musicals. 

Wat gebeurt er met mijn kaarten?

Wanneer je kaarten hebt aangeschaft voor concerten of evenementen tussen september en december 2020, dan krijg je van ons bericht zodra meer bekend is over de aangepaste programmering. Wij annuleren het oorspronkelijke programma en betalen je het betaalde bedrag terug. Daarbij heb je de mogelijkheid om - als eerste - kaarten aan te schaffen voor het nieuwe programma. De afhandeling van de annuleringen en de communicatie over de aangepaste programmering vindt plaats in fases. Het kan dus even duren voordat je van ons hoort. Je ontvangt altijd een persoonlijke e-mail. 

Voor het programma vanaf januari geldt dat we er op dit moment vanuit gaan dat deze concerten, voorstellingen, opera’s en andere evenementen doorgang vinden zonder coronamaatregelen, maar zeker weten we dat op dit moment nog niet.

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >