Theaterbezoek in het nieuwe seizoen 2020-2021

Na een periode vol onzekerheid, annuleringen en verplaatsingen gloort er nu eindelijk licht aan de horizon. Vanaf begin september gaan onze deuren namelijk open voor publiek! Vanaf dat moment mogen wij weer beginnen met het aanbieden van voorstellingen en concerten, weliswaar net even op een andere manier dan je van ons gewend was, maar zeker niet te missen.

Om je bezoek aan zowel het Zuiderstrandtheater als de Nieuwe Kerk zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij op basis van het protocol van de RIVM/VSCD een aantal richtlijnen opgesteld. Zo kan iedereen, zij het in minder groten getale, weer genieten van al het moois dat ons theater te bieden heeft. natuurlijk zorgen wij ervoor dat je bezoek even sfeervol en verzorgd is als je van ons gewend bent.

Je bezoek

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Daarom is het belangrijk dat je alleen naar het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk komt als je gezond bent. Bij binnenkomst vindt nog een korte, mondelinge gezondheidscheck plaats.

Kaarten kopen

Kaartjes koop je van tevoren op naam online, want de kassa’s van zowel het Zuiderstrandtheater als de Nieuwe Kerk zijn niet geopend. Verder kun je onze voorstellingen en concerten met maximaal vijf mensen uit een gezamenlijke huishouding per keer bezoeken, en hanteren we de anderhalvemeter-regel tussen huishoudens.

In het theater

Bij binnenkomst vragen wij je je handen te wassen met het daarvoor bestemde desinfectiemiddel en begeef je je naar de kaartcontrole, waar wij je de route, eventueel via de foyer, naar jouw ingang wijzen. De zaal is open zodat je, indien gewenst, al in de zaal kunt plaatsnemen onder begeleiding van de publieksassistent. Neem je jas en/of drankje mee de zaal in, want de garderobes zijn gesloten. Eenmaal plaats genomen in de zaal is het de bedoeling dat je blijft zitten tot het einde van het concert of de voorstelling. Na afloop verlaat je op uitnodiging de zaal. Er is geen pauze en na afloop van de voorstelling is de bar gesloten, tenzij anders aangegeven in de mail die je van ons van tevoren hebt ontvangen.

Placering en liftgebruik

Plaatsen worden pas bij binnenkomst in de zaal toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met anderhalve meter tussen bezoekers van verschillende huishoudens. Wanneer je slecht ter been bent meld dat alsjeblieft bij de publieks-assistent. Wij zorgen dan voor begeleiding naar een plaats in de zaal.

Overige hygiënemaatregelen

De toiletten worden regelmatig, en minstens 1 keer per concert/voorstelling schoongemaakt. Ga het liefst niet tijdens de voorstelling naar het toilet. 

Samengevat:

  • Koop je kaarten van tevoren online
  • Bezoek het theater met max. 5 personen uit een gezamenlijke huishouding per keer
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Neem je jas en/of drankje mee de zaal in
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel
  • Na afloop van de voorstelling is de bar gesloten

We hopen je gauw weer in ons theater te mogen begroeten!

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >