Nieuws

Nieuws

Vanaf 3 juni: ZST Live vanuit onze Havenfoyer!

Vanuit onze Havenfoyer spelen Haagse artiesten iedere woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur hun live-optreden bij jou in je woonkamer. 

Lees verder
Nieuws

Programma in juni geannuleerd

Op de persconferentie van 19 mei werd duidelijk dat vanaf 1 juni de coronamaatregelen nog verder versoepeld zijn. Toch kan het reguliere programma helaas nog geen doorgang vinden.

Lees verder
Nieuws

Bekendmaken programma 20/21 uitgesteld

In alle voorgaande jaren presenteerden we half mei het seizoensprogramma van het Zuiderstrandtheater, online en in onze seizoensbrochure. Door de corona-maatregelen moeten we dit nu uitstellen. 

Lees verder
Nieuws

Benieuwd naar het Zuiderstrandtheater als eventlocatie?

Nu een fysiek bezoek er even niet in zit kun je een virtueel bezoek aan het Zuiderstrandtheater brengen om de mogelijkheden te bekijken voor je volgende meeting of evenement.

Lees verder
Nieuws

Afwijkende openingstijden bespreekbureau

Tijdens de feestdagen (Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag) en de zomer is ons bespreekbureau niet bereikbaar. Bekijk hier de openingstijden.

Lees verder
Nieuws

Bewaar je ticket, geniet later

Het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk sluiten aan bij het initiatief Bewaar je ticket, geniet later. Zo vragen we onze bezoekers ons te steunen in deze tijd.

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >