Nieuws

Nieuws

Scapino Ballet Rotterdam mag niet verdwijnen!

Scapino Ballet Rotterdam is ook in het Zuiderstrandtheater een geliefd dansgezelschap. Echter de Raad voor Cultuur heeft onlangs geadviseerd om dit kerngezonde, creatieve en ondernemende gezelschap niet langer te subsidiëren. Zeg NEE tegen dit advies!

Wij tekenen de petitie #RedScapinoBallet! Jij ook!?
Teken de petitie: scapinoballet.nl/nl/petitie 

Lees verder
Nieuws

Geannuleerde voorstellingen 12 mrt - 1 aug

Door de coronacrisis zijn in de maanden maart, april, mei, juni en juli meer dan 70 voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk geannnuleerd.

Lees verder
Nieuws

Doneer aan het Zuiderstrandtheater

De hele culturele sector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Dat geldt ook voor het Zuiderstrandtheater. Veel van onze bezoekers uiten hun zorg over hoe wij deze crisis gaan doorkomen.

Lees verder
Nieuws

Vanaf 3 juni: ZST Live vanuit onze Havenfoyer!

Vanuit onze Havenfoyer spelen Haagse artiesten iedere woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur hun live-optreden bij jou in je woonkamer. 

Lees verder
Nieuws

Programma in juni geannuleerd

Op de persconferentie van 19 mei werd duidelijk dat vanaf 1 juni de coronamaatregelen nog verder versoepeld zijn. Toch kan het reguliere programma helaas nog geen doorgang vinden.

Lees verder
Nieuws

Bekendmaken programma 20/21 uitgesteld

In alle voorgaande jaren presenteerden we half mei het seizoensprogramma van het Zuiderstrandtheater, online en in onze seizoensbrochure. Door de corona-maatregelen moeten we dit nu uitstellen. 

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >