Nieuws

Nieuws

Coronavirus: geen voorstellingen en concerten tot 1 juni

In maart maakte de overheid bekend dat er nieuwe maatregelen getroffen moeten te worden in het kader van het coronavirus. Al onze voorstellingen en concerten in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk zijn tot tenminste 1 juni afgelast.

Lees verder
Nieuws

Een vurige lente voor aficionado’s

Dit voorjaar staan twee bijzondere flamencodanseressen in het Zuiderstrandtheater.  Eva Yerbabuena is de 'grand lady' van de hedendaagse flamencodans.

Lees verder
Nieuws

Het nieuwe klassieke seizoen

Met trots presenteren we het nieuwe klassieke seizoen! Alle concerten en series van seizoen 2020/21 staan nu op onze website, en de kaartverkoop is gestart. 

Lees verder
Nieuws

Opera Maduro in verkoop

Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding. Daar hoort ook het herdenken van de slachtoffers bij. Een van hen is oorlogsheld George Maduro. Zuiderstrandtheater, Kwekers in de kunst en Residentie Orkest eren hem met de muziektheatervoorstelling Maduro.

Lees verder
Nieuws

Den Haag viert lentefeest Nowruz

Naast de Romeinse, Berberse en Chinese nieuwsjaarsviering in Den Haag is er nog een vierde nieuwjaarsviering die je kunt meemaken. Op zaterdag 5 april 2020 vieren we samen met Den Haag Nowruz, het oeroude lentefeest.

Lees verder
Nieuws

Afscheid Henk Scholten, welkom Jan Zoet

Eind januari hebben we afscheid genomen van Henk Scholten, die met pensioen gaat. Hij was de grondlegger van het Zuiderstrandtheater.

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >