Nieuws

Nieuws

Podia steunen Cappella Amsterdam en Orkest van de Achttiende Eeuw

In een brief aan minister Van Engelshoven spreken de directies en programmeurs van vele podia, waaronder het Zuiderstrandtheater, de teleurstelling uit over het negatieve advies van de Raad voor Cultuur dat Cappella Amsterdam en het Orkest van de Achttiende Eeuw -ondanks de vele lovende woorden- ten deel is gevallen. 

Lees verder
Nieuws

Hello, Dolly! keert niet terug in het theater

Zojuist hebben producent MediaLane en Stichting Theateralliantie bekend gemaakt dat dat het niet mogelijk is om Hello, Dolly! terug te laten keren in het theater. 

Lees verder
Nieuws

Scapino Ballet Rotterdam mag niet verdwijnen!

Scapino Ballet Rotterdam is ook in het Zuiderstrandtheater een geliefd dansgezelschap. Echter de Raad voor Cultuur heeft onlangs geadviseerd om dit kerngezonde, creatieve en ondernemende gezelschap niet langer te subsidiëren. Zeg NEE tegen dit advies!

Wij tekenen de petitie #RedScapinoBallet! Jij ook!?
Teken de petitie: scapinoballet.nl/nl/petitie 

Lees verder
Nieuws

Geannuleerde voorstellingen 12 mrt - 1 aug

Door de coronacrisis zijn in de maanden maart, april, mei, juni en juli meer dan 70 voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk geannnuleerd.

Lees verder
Nieuws

Doneer aan het Zuiderstrandtheater

De hele culturele sector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Dat geldt ook voor het Zuiderstrandtheater. Veel van onze bezoekers uiten hun zorg over hoe wij deze crisis gaan doorkomen.

Lees verder
Nieuws

Vanaf 3 juni: ZST Live vanuit onze Havenfoyer!

Vanuit onze Havenfoyer spelen Haagse artiesten iedere woensdag- en donderdagavond om 20.00 uur hun live-optreden bij jou in je woonkamer. 

Lees verder
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >