Hoe ziet mijn theaterbezoek in het seizoen 2020-2021 eruit?

Om je bezoek aan zowel het Zuiderstrandtheater als de Nieuwe Kerk zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij op basis van het protocol van de RIVM/VSCD een aantal richtlijnen opgesteld. Zo kan iedereen, zij het in minder grote getalen, weer genieten van al het moois dat ons theater te bieden heeft.

Je bezoek

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Daarom is het belangrijk dat je alleen naar het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk komt als je gezond bent. Bij binnenkomst vindt nog een korte, mondelinge gezondheidscheck plaats.

Kaartverkoop

Kaartjes koop je van tevoren op naam online, want de kassa’s van zowel het Zuiderstrandtheater als de Nieuwe Kerk zijn niet geopend. Verder kun je onze voorstellingen en concerten met maximaal vijf mensen uit een gezamenlijke huishouding per keer bezoeken, en hanteren we de anderhalvemeter-regel tussen huishoudens.

Ruilen en annuleren

We willen graag dat je thuis blijft bij verkoudheidsklachten of koorts. Omdat gezondheidsklachten ook op de dag van de voorstelling of het concert kunnen ontstaan, is het mogelijk dat je op een laat moment moet annuleren. Je kan via een e-mail en telefonisch voor aanvang van de voorstelling nog annuleren. We zetten je ticket(s) dan om in een tegoedbon. Annuleren na aanvang kan niet meer. Het kan zijn dat we je mail later behandelen, dus we kijken hierbij naar het moment dat de mail bij ons binnen is gekomen. Je kan een  bericht sturen naar kassa@zuiderstrandtheater.nl.

In het theater

Bij binnenkomst vragen wij je je handen te wassen met het daarvoor bestemde desinfectiemiddel. Vervolgens begeef je je naar de kaartcontrole, waar wij je de route, eventueel via de foyer, naar jouw ingang wijzen. De zaal is open zodat je, indien gewenst, al in de zaal kunt plaatsnemen onder begeleiding van de publieksassistent. Neem je jas en/of drankje mee de zaal in, want de garderobes zijn gesloten. In de zaal is het de bedoeling dat je blijft zitten tot het einde van het concert of de voorstelling. Na afloop verlaat je op uitnodiging de zaal. Er is geen pauze en na afloop van de voorstelling is de bar gesloten, tenzij anders aangegeven in de mail die je van ons van tevoren hebt ontvangen.

Placering en liftgebruik

Plaatsen worden pas bij binnenkomst in de zaal toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met anderhalvemeter afstand tussen bezoekers van verschillende huishoudens. Wanneer je slecht ter been bent meld dat dan bij de publieks-assistent. Wij zorgen voor begeleiding naar een plaats beneden in de zaal of -met de lift- boven in de zaal, afhankelijk van de mogelijkheden.

Overige hygiënemaatregelen

De toiletten worden regelmatig, en minstens 1 keer per concert/voorstelling schoongemaakt. Ga het liefst niet tijdens de voorstelling naar het toilet. 

Samengevat:

  • Koop je kaarten van tevoren online
  • Bezoek het theater met max. 5 personen uit een gezamenlijke huishouding per keer
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Neem je jas en/of drankje mee de zaal in
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel
  • Na afloop van de voorstelling is de bar gesloten


We hopen je gauw weer in ons theater te mogen begroeten!

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >