Donderdag Deals

Op de laatste donderdag van de maand kun je van 12.00 tot 0.00 uur gebruik maken van de Donderdag Deals. Ontvang 50% korting op vier van onze mooiste voorstellingen!

Wil je een herinneringsmail ontvangen op de dag van de Donderdag Deals? Schrijf je dan in voor de algemene nieuwsbrief.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn er momenteel geen Donderdag Deals gepland. We houden je via deze pagina op de hoogte als hier verandering in komt.

HOE WERKT HET?

Tijdens de Donderdag Deals koop je tussen 12.00 en 0.00 uur twee kaarten voor de prijs van één voor de door ons geselecteerde voorstellingen. Je kunt de tickets zowel bij ons bespreekbureau (tot 18.00 uur) als online (tot 0.00 uur) kopen. Je kunt zoveel kaarten kopen als je wilt (zo lang de voorraad tickets voor de betreffende voorstelling strekt).

Online: Als je bij de voorstellingen op 'bestellen' klikt, selecteert je je stoel en daarbij het prijstype "Donderdag Deal". Selecteer het juiste prijstype per stoel die je kiest. De korting wordt direct bij je bestelling verrekend.

VOORWAARDEN

• De actie is alleen geldig op de eerste rang van geselecteerde voorstellingen, tenzij anders aangegeven
• De actie vindt plaats op de laatste donderdag van de maand tussen 12.00 en 0.00 uur
• Maximaal 100 kaarten per voorstelling beschikbaar, tenzij anders aangegeven
• Reeds gekochte tickets kunnen niet geruild worden voor tickets van het prijstype Donderdag Deals. De Donderdag Deals-korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en (kortings)passen.