ZST Home - podiumkunst vanaf de bank

Jouw wereld, mijn wereld, onze wereld staat helemaal op zijn kop op het moment. Je bent harder dan ooit aan het werk of je zit noodgedwongen thuis, achter je laptop of met een bordje pap voor de jongste. De cultuursector is hard getroffen, maar toch zie je overal mooie initiatieven. Podiumkunst voor thuis op de bank. We hebben er een aantal voor je geselecteerd. ZST Home! Stay safe!

Lees meer over praktische zaken rondom je tickets voor geannuleerde voorstellingen >

ZST Live

ZST Live:  ons (tijdelijke) platform voor podiumkunsten op afstand met livestreamconcerten vanuit de Havenfoyer en via Facebook.

In het Zuiderstrandtheater organiseren we elke woensdag en donderdag om 20.00 uur livestreamconcerten vanuit de Havenfoyer met musici die je normaal gesproken in het Zuiderstrandtheater of de Nieuwe Kerk zou zien, zoals het Rembrandt Frerichs Trio, het New European Ensemble en Matangi Quartet.

Via de Facebookpagina ZST Live zie je dagelijks optredens van artiesten vanuit hun huiskamer.

Doneer en steun de artiest
Bij elk concert heb je de mogelijkheid om de artiest een financieel steuntje in de rug te geven. Door middel van een speciale link naar Geef.nl, een veilige en transparante omgeving, kun je een zelfgekozen bedrag doneren dat ten goede komt aan de artiest(en).

Bekijk het programma >

KLASSIEK

DANS

JEUGD

CABARET

WERELDMUZIEK

OPERA

JAZZ

MUSICAL