3,5 sterren

Geweest

  • Geweest
    Ma 2 apr 2018 ⋅ 14:00
    Ma 2 apr 2018 ⋅ 16:00

Feest op de boerderij (2+)
Fien & Teun

2 voorstellingen: 14.00 en 16.00 uur

Het vrolijke boertje en boerinnetje Fien en Teun, dagelijks te zien op RTL Telekids, komen nu ook naar het theater. In deze oer-Hollandse muzikale familievoorstelling beleven Fien en Teun allerlei avonturen op de boerderij, samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.

Tijdens deze humoristische show vol vrolijke muziek leren de jonge theaterbezoekers en hun ouders spelenderwijs van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Rondom de voorstelling kunnen de kinderen zich vermaken tijdens de 'Boerderij Experience' en op de foto met Fien en Teun.

Paaseitjes zoeken
Rondom de voorstelling kun je in onze foyer paaseitjes zoeken! Ook is er een gouden ei verstopt. Vind je dit? Dan win je een leuk Fien & Teun-pakket én twee kaartjes voor de voorstelling Peer Gynt van het Residentie Orkest op zondag 22 april!

Boerderij Experience
Beleef de Boerderij Experience bij de voorstelling Fien & Teun! Laat een Fien & Teun 'tatoeage' zetten, puzzel op de grote vloerpuzzels, schuif aan bij de knutseltafels en voel de vacht van een schaap, koe en varken.

Kom verkleed!
Kom als boertje of boerinnetje naar de voorstelling, helemaal in Fien & Teun-stijl!

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling.

Prijzen
Normaal € 16.00
Uitpas € 13.50

Let op: iedere bezoeker, klein of groot, dient een eigen toegangskaart voor het theater te hebben. Deze informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen.

Bereikbaarheid
Voor aanvang en na afloop van de voorstelling stopt bus 22 niet bij de halte Zuiderstrandtheater. Indien u naar het centrum van Den Haag wilt reizen met het openbaar vervoer, kunt u gebruik maken van onze shuttleservice naar tram 11 of tram 16. Lees hier meer over de bereikbaarheid van het Zuiderstrandtheater.

Recensies

ILoveTheater.nl
Kortom, Van Hoorne producties weet hoe ze kinderen enthousiast krijgen en zijn er weer in geslaagd om een vrolijke kindervoorstelling neer te zetten die zelfs de allerkleinste een uur lang geboeid laat kijken.

JufMaike.nl
Echt een aanrader als je met je jonge kinderen naar een voorstelling wilt gaan.

MamaLiefde.nl
Stilzitten is geen optie, je wordt erg aangestoken door de energie van de spelers. De voorstelling is ook zeer interactief.

Shopaholiek.nl
Onze kinderen, maar ook wij als ouders leren tijdens deze familievoorstelling van alles over dieren, de natuur en het boerderijleven.

Kalender

April 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.