Geweest

  • Geweest
    Zo 10 feb 2019 ⋅ 11:00

Lazy Sunday: Soltani meets Egarr
Residentie Orkest

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici en solisten hebben speciaal voor jou een niet te versmaden symfonisch ontbijt bereid. Een klankenpalet als een knapperig muzikaal croissantje met een glaasje versgeperste romantische frisheid. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest. Wij regelen het ontbijt. Voorafgaand het concert staat er koffie, thee en iets lekkers te eten voor je klaar.

Soltani meets Egarr
De donkergroene kleuren van uitgestrekte wouden, de frisblauwe druppels van kronkelende rivieren en de geur van dennenappels: dit is een concert vol romantiek. Cellist en artist in residence Kian Soltani zal ongetwijfeld imponeren met Schumanns lyrische, temperamentvolle en virtuoze Celloconcert, dat de componist in slechts twee weken op papier zette. Bruckner had beduidend meer tijd nodig voor zijn symfonieën; we spelen zijn Nummer 0 dat veel te weinig wordt uitgevoerd.

romantiek, virtuoos, lyrisch, overvloed

‘Kian Soltani’s a remarkable cellist, with a piercingly beautiful tone and utterly pure intonation’ - THE TIMES ARTIST IN RESIDENCE

Kian Soltani, cello
Momoko Noguchi, viool
Justyna Briefjes, viool
Timur Yakubov, altviool
Roger Regter, cello
Mileva Fialova, cello
Kaoruko Masuya, piano
Bosmans Strijkkwartet
Milhaud Pastorale
Ravel Vioolsonate
Eisler Praeludium en fuga over B-A-C-H
Schönberg Verklärte Nach

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.