za 3 nov '18 20:00 - 22:30

Lights of Divali

Nisha Madaran met live orkest Diamonds 2000 e.a.
za 3 nov
20:00 - 22:30
  • za 3 nov
    20:00 - 22:30
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

Ervaar en beleef de viering van het Divali feest met ons mee en geniet van muziek, dans en zang voor de hele familie. Licht, voorspoed en geluk maar ook saamhorigheid en zuiverheid staan centraal tijdens Divali. Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd; we brengen licht in de duisternis.

Ontdek wat Divali betekent door te leren van de ontstaansgeschiedenis en de succesverhalen van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) en de Shri Vishnu school. Beleef het romantische verhaal van een liefde die in schoolbanken opbloeit en dankzij het geloof in Laskhmi mata alle tegenslagen overwint. Dans en toneel door musicalgroup Shiraz Lights of Divali.

Met prachtige muziek van onder andere Nisha Madaran, muzikaal begeleid door Diamonds 2000 o.l.v. Hans Jagbandhan, Saheed Wagid Hosain en Abid. Tevens met Stichting Shiraj Entertainment en Shiraz Lights.

Wees welkom om deel uit te maken van deze dag en ontsteek samen met ons het licht in ons allen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >