Aankomende voorstellingen

  • Speeltijd

    Zuiderstrandtheater

    Prijzen

    geannuleerd

The beginning of Nature
Australian Dance Theatre

"Zelfs voor moderne dans is de robuuste lijfelijkheid van de voorstelling opmerkelijk. Het is alsof je de kracht - de natuurkracht zo je wilt - voelt stromen", schreef Theaterkrant **** over 'The Beginning of Nature'. De dansers van Australian Dance Theatre gaan hierin op ontdekkingsreis naar de mens die zich probeert te onttrekken aan de wetten van de natuur, maar er uiteindelijk niet van loskomt. In virtuoze, moderne dans worden het ecosysteem en zijn natuurlijke processen uitgebeeld als een complexe symfonie van ritmes. Van dag naar nacht, het wisselen van de seizoenen, groei en aftakeling en de getijden van de oceanen. De gelauwerde arrangeur Brendan Woithe ontwikkelde met het Australian String Ensemble, het Zephyr Quartet en zangers Shauntai Batzke en Vonda Last een partituur in het Kaurna. Dat is de eerste taal die werd gesproken op de vlakten van Adelaide, thuishaven van ADT.


 

Deze voorstelling maakt deel uit van de (inter)nationale voorstellingen die het Zuiderstrandtheater en Holland Dance Festival gezamenlijk presenteren.

Kalender

December 2018
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.