Geweest

  • Geweest
    Za 30 mrt 2019 ⋅ 20:00

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Fuse
Met muziek van o.a Béla Bartók, Brad Mehldau, Michel Petrucciani

Een unieke ontmoeting tussen twee Nederlandse super formaties: het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse. Twee groepen met een eigen geluid. Twee generaties topmuzikanten uit verschillende muzikale werelden met een schat aan muzikale achtergronden en inspiraties. Ingrediënten voor een spannend programma waarmee de twee ensembles door het land toeren. In maart komen ze natuurlijk ook naar het Zuiderstrandtheater!

Het prestigieuze Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit jazzmusici van wereldklasse, met zowel (inter-)nationale topsolisten als jong Nederlands talent. Het presenteert een ongekend breed repertoire: van traditionele jazz tot actuele muziek en soul. Hun nieuwe album Crossroads bevat muziek die dóór leden van het jazzorchestra is geschreven en wordt met veel lof ontvangen.

Fuse (o.a de huisband van Podium Witteman) staat bekend om hun virtuoze en gevarieerde optredens en eigenwijze mix van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisatie. Voor hun album Studio werd Fuse in 2017 genomineerd voor de Edison Klassiek Publieksprijs en opvolger 'Studio 2' verscheen in december.

Met muziek van uiteenlopende componisten als Béla Bartók, Brad Mehldau, Michel Petrucciani en eigen werk van beide formaties. Beluister een voorproefje:

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

Maart 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.