Geweest

  • Geweest
    Ma 22 okt 2018 ⋅ 11:00
    Di 23 okt 2018 ⋅ 11:00

Maduixa - Stip (4-7 jaar)
Jeugdfestival de Betovering

Laia zorgt ervoor dat er geen vlekje zichtbaar is op haar grote witte muur. Wanneer Stip arriveert, kan ze zich nog niet voorstellen wat er allemaal kan gaan gebeuren. Met een beetje magie en een heleboel fantasie beginnen Stip en Laia hun avontuur door de muziek en kleuren. Ze hoeven alleen maar mee te doen met de stippen om de magie te laten beginnen. Samen ontdekken ze dat een muur niet alleen maar een simpele muur is.

Het kan de perfecte omgeving zijn om hun dromen uit te laten komen. Stip is een voorstelling met dans, theater, muziek en nieuwe technologieën die samen een magische puzzel vormen waarin alles mogelijk is. Met het werk van de Amerikaanse artiest Sol Lewitt als startpunt transformeren we een grote witte muur in een ruimte vol kleuren.

Gratis te bezoeken bij de Betovering:
de installatiesHamertje Tik en Stil.het paviljoen

Hamertje Tik

Bijna iedereen is wel opgegroeid met dit spelletje. Met een hamertje tik je ronde vormpjes door de gaatjes of sla je spijkers in kurk.

Het blijft niet bij dit ene spelletje. Via spannende straatjes beweeg je je van een gek huisje naar een klein schuurtje. En daar kan van alles gebeuren. Je bouwt zelf een muurtje. Of tikt met 10 vingers een brief op een ouderwetse typemachine. Welke bonen kun je allemaal fijnmalen? Is er een sleutel kwijt; vind hem dan terug met een magneet.

Hamertje Tik is een installatie waar je speelt met tastbaar materiaal, ontdekt hoe de dingen echt in elkaar zitten en hoe de mechaniek er van werkt. Inspirerend voor zowel de allerkleinsten; (waar zit de opening van een doosje) tot iets oudere kinderen (hoe ver schijnen zaklampjes) en voor de ouders: die herkennen vast nog veel!

Hamertje Tik (2 - 7 jaar)
maandag 22 en dinsdag 23 oktober
gratis toegankelijk tussen 9.30 - 15.30 uur
Locatie: Strand Foyer, Zuiderstrandtheater

Stil.het paviljoen

In het Atrium van het stadhuis en buiten bij het Zuiderstrandtheater vind je levensgrote stolpen; enorme doorzichtige kappen. Ze laten je plots even stilstaan. Midden in de stad of verscholen in de duinen. Kom naar binnen en voel de rust van de natuur. Zet een koptelefoon op en ga op reis terwijl je stilstaat. In elke stolp beleef je een ander, kort avontuur van 4 minuten. Deze editie van Stil.het paviljoen is speciaal voor de Betovering gemaakt.

Vier jaar lang maakt Lieke Benders theatrale uitingen die draaien om stilte in alle vormen. Uiteindelijk is al het werk in 2020 te zien in één groot reizend museum.

Stil.het paviljoen (1 - 12 jaar, het leukst vanaf 6 jaar)
maandag 22 t/m donderdag 25 oktober
gratis toegankelijk tussen 9.30 - 15.30 uur
Locatie: voor het Zuiderstrandtheater

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

Oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.