zo 25 nov '18 11:00 - 12:30

Op de koffie bij... René van Kooten en Brigitte Heitzer

Club Lourdes aan Zee
zo 25 nov
11:00 - 12:30
  • zo 25 nov
    11:00 - 12:30
    Lourdeskerk, Den Haag
    Lourdeskerk

Kom op zondagochtendconcert op de koffie bij de musicalsterren van dit seizoen! Onder live pianobegeleiding zingen zij de prachtigste en meest herkenbare musicalliedjes. Zing mee, klets mee en geniet! De perfecte ochtend om onder het genot van een kopje koffie deze sterren van dichtbij mee te maken. Zo dichtbij dat je ze kunt aanraken!

René van Kooten & Brigitte Heitzer
René van Kooten is een Nederlands musicalster, zanger en acteur. Hij had onder andere rollen in de musicals Aida, Beauty and the Beast, Zorro, Jersey Boys en de revival van Les Misérables. Voor deze laatste productie ontving hij een Musical Award. Van Kooten vertolkte in 2013 de rol van Jezus in The Passion.

Brigitte speelde in de musicals Beauty and the Beast, Tarzan en Petticoat. Ze werd bekend bij het grote publiek nadat ze de winnares werd van het televisieprogramma Op zoek naar Evita.

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 februari zijn Brigitte en René in het Zuiderstrandtheater te zien in een nieuwe versie van de wereldberoemde musical Evita.

Anouk Maas & Tommie Christiaan
Anouk speelde hoofdrollen in Evita, Sound of Music, Shrek, Flashdance en Hair. Momenteel is zij ook te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Tommie is bij een groot publiek bekend geworden door zijn hoofdrol in de musical Zorro en het tv-programma Op zoek naar Zorro. Verder was hij te zien in Grease, Hair en On your feet!. Daarnaast speelde Tommie ook de rol van Jezus in het livespektakel The Passion. In 2017 zong hij de sterren van de hemel in Beste Zangers.

Klik hier voor het concert van Anouk Maas en Tommie Christiaan >

Club Lourdes aan Zee

In november nemen Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee de Lourdeskerk over met Club Lourdes aan Zee. Een sprankelende ode aan het authentieke variététheater met muziek, comedy en variété. Het spektakel van dichtbij beleven? Kies voor VIP-plaatsen op de eerste rij in de zaal of op het balkon! Een gereserveerde stoel en tafeltje staan klaar op uw naam. Tijdens de voorstelling kunt u genieten van een drankje en varia aan lekkernijen, te koop bij de bar.

Bekijk alle voorstellingen >

Nieuwe locatie: de Lourdeskerk

De Lourdeskerk is een intieme kerk in het hart van Scheveningen. De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en fiets. Met de tramlijn 9 en buslijnen 21, 22 en 23 bent u binnen 15 minuten vanaf het centrum bij de Lourdeskerk.

In verband met beperkte parkeermogelijkheden adviseren we u per openbaar vervoer of fiets naar de Lourdeskerk te komen. Komt u toch met de auto? Dan kunt parkeren bij Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Bad. Deze zijn 24/7 open en op slechts 10 minuten loopafstand van de kerk. Voor de fietsers is er een bewaakte fietsenstalling: Biesieklette Palaceplein.

Lees meer over de bereikbaarheid van de Lourdeskerk >

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >