Geweest

  • Geweest
    Vr 16 nov 2018 ⋅ 20:15
    Za 17 nov 2018 ⋅ 20:15

Double Bill: Sander van de Pavert & Stefan Pop
Club Lourdes aan Zee

De Haagse tv-maker Sander van de Pavert (LuckyTV) toont zijn Paradevoorstelling het Lucky Foundation Televisiegala. Stand-up comedian Stefan Pop kent u van Comedytrain en Klikbeet. Hij maakte verschillende theaterprogramma’s, speelt vaak buiten onze landsgrenzen en komt nu naar Scheveningen. Een unieke avond die uw lachspieren op de proef stelt!

Diligentia & Pepijn
Deze producties zijn tot stand gekomen in samenwerking met dé twee cabaretpodia van Den Haag: Theater PePijn, waar klein groots wordt en Diligentia hét cabarettheater van Den Haag.

Lucky Foundation Televisiegala
Sander van de Pavert (LuckyTV) presenteert een avondvullende, spetterende televisieactie waarin úw rol onmisbaar is. Met uw hulp maken we samen het verschil. Voor hen die dat zo hard nodig hebben.

Bijgestaan door tal van bekende Nederlanders presenteert Sander een onvergetelijke live-uitzending vol aangrijpende verhalen, bijzondere gasten en spectaculaire verrassingen; alles staat vanavond in het teken van deze bijzondere actie.

En daarbij hebben we uw hulp hard nodig. Door uw stem te laten horen, kunt ook ú bij deze actie helpen. Doe dit vanavond nog. Koop nu uw ticket en krijg exclusief toegang tot het Lucky Foundation Televisiegala. Geef hen die het nodig hebben weer een stem. Laat úw stem horen en help mee. Kom naar het Lucky Foundation Televisiegala. Dankuwel.

Stefan Pop
Stand-up comedian Stefan Pop kent u van Comedytrain en Klikbeet. Hij maakte verschillende theaterprogramma’s, schreef een boek, speelt ook vaak buiten onze landsgrenzen en schrijft voor TV. En komt nu naar Scheveningen.

Na twee cabaretvoorstellingen, besloot Stefan een boek te schrijven en een satirisch sketchprogramma op te zetten, genaamd Klikbeet. Twee seizoenen Klikbeet en een boek verder, begint het bloed weer te stromen waar het niet laten kan en flirt hij steeds vaker met een terugkeer naar theater. Afgelopen jaren heeft hij nog wekelijks opgetreden in het Toomler, dus aan onderwerpen en verhalen geen gebrek. Het is allemaal al getest en gekeurd, maar wanneer komt het er nu van? Een ding weet Stefan in ieder geval zeker, zijn volgende voorstelling heet Het moest een keer gebeuren.

Club Lourdes aan Zee

In november nemen Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee de Lourdeskerk over met Club Lourdes aan Zee. Een sprankelende ode aan het authentieke variététheater met muziek, comedy en variété. Het spektakel van dichtbij beleven? Kies voor VIP-plaatsen op de eerste rij in de zaal of op het balkon! Een gereserveerde stoel en tafeltje staan klaar op uw naam. Tijdens de voorstelling kunt u genieten van een drankje en varia aan lekkernijen, te koop bij de bar.

Bekijk alle voorstellingen >

Nieuwe locatie: de Lourdeskerk

De Lourdeskerk is een intieme kerk in het hart van Scheveningen. De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en fiets. Met de tramlijn 9 en buslijnen 21, 22 en 23 bent u binnen 15 minuten vanaf het centrum bij de Lourdeskerk.

Parkeermogelijkheden zijn er voldoende bij Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Bad. Deze zijn 24/7 open en op slechts 10 minuten loopafstand van de kerk. Voor de fietsers is er een bewaakte fietsenstalling: Biesieklette Palaceplein.

Lees meer over de bereikbaarheid van de Lourdeskerk >

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.