• Speeltijd

    Do 22 nov 2018 ⋅ 20:15
    Lourdeskerk

    Prijzen

Queering the Church
Club Lourdes aan Zee

Exposities en optredens in de Lourdeskerk

Queer is een term die wordt gebruikt om zich af te zetten tegen heersende heteronormativiteit en om elk gangbaar hokje in twijfel te trekken. Het is alles tussen twee categorieën in, het stukje niemandsland, het label-loze gebied. De jonge curator, kunstenaar en dj Narges Mohammedi nodigt kunstenaars uit verschillende disciplines uit om het concept queerness te verkennen in de context van het instituut de kerk. De eerste namen van deelnemende kunstenaars, waaronder enkele alumni en jonge makers van de Koninklijke, zijn; Sydney Rahimtoola, Malou Mumbum, Chantell Hassan en Erik Kamaletdinov.

Club Lourdes aan Zee

Duik in een speciale reeks theaterbelevenissen op locatie! Dit jaar bestaat badplaats Scheveningen 200 jaar en dat vieren we samen met Feest aan Zee. Een bonte verzameling artiesten is in november uitgenodigd om mee te feesten. Acrobaten, cabaretiers, dansers en muzikanten spelen op een verrassende plek: de intieme Lourdeskerk te Scheveningen.

Bekijk alle voorstellingen >

Nieuwe locatie: de Lourdeskerk

De Lourdeskerk is een intieme kerk in het hart van Scheveningen. De kerk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en fiets. Met de tramlijnen 1 & en 9 en buslijnen 21, 22 en 23 bent u binnen 15 minuten vanaf het centrum bij de Lourdeskerk.

In verband met beperkte parkeermogelijkheden adviseren we u per openbaar vervoer of fiets naar de Lourdeskerk te komen. Komt u toch met de auto? Dan kunt parkeren bij Parking Nieuwe Parklaan, Parking Kurhaus en Parking Scheveningen Bad. Deze zijn 24/7 open en op slechts 10 minuten loopafstand van de kerk. Voor de fietsers is er een bewaakte fietsenstalling: Biesieklette Palaceplein.

Lees meer over de bereikbaarheid van de Lourdeskerk >

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.