Geweest

  • Geweest
    Za 1 dec 2018 ⋅ 12:00

Zangworkshop Aleksan Chobanov
Festival Sacred Songs

KAARTEN UITSLUITEND NOG VERKRIJGBAAR OP LOKATIE - Iconenstudio MartinArt, Copernicuslaan 11

Geheel in de sfeer van het concert van Divna Ljubojevic geeft Aleksan Chobanov een workshop oosters-orthodoxe zang. In de workshop ligt de focus op het beleven van de zang en het meditatieve aspect van de orthodoxe muziek. De workshop vindt plaats in de sfeervolle omgeving van het Iconenatelier van Martin Mandaliev.

In de oosters-orthodoxe kerk beschouwt men de menselijke stem als het mooiste instrument. De ‘hemelse’ zang wordt van oudsher gezien als ‘afkomstig van de engelen’. Na een korte introductie over de historie van de orthodoxe zang worden twee liederen ingestudeerd: één lied uit de Bulgaars-Orthodoxe kerk en één uit het repertoire van Divna. De workshop is toegankelijk voor zangers van alle niveaus.

Aleksan Chobanov studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en was lange tijd koordirigent in de Bulgaars-Orthodoxe kerk in Den Haag. Hij begon zijn muzikale reis op zesjarige leeftijd in een Bulgaars kinderkoor. Hierna studeerde hij cello en zang en trad hij op als solozanger met onder andere het orkest van de Bulgaarse Nationale Radio.

Let op: deze voorstelling vindt plaats op een andere locatie, nl: Iconenstudio MartinArt, Copernicuslaan 11

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

December 2018
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.