Geweest

  • Geweest
    Zo 3 feb 2019 ⋅ 20:15

Frederieke Saeijs en Nino Gvetadze spelen Mozart, Beethoven, Van Geel en Strauss
Benefietconcert Complex Care United - 2CU

Tijdens dit bijzondere benefietconcert zullen violiste Frederieke Saeijs en pianiste Nino Gvetadze een aantal prachtige stukken van Mozart, Beethoven en Strauss ten gehore brengen. Tevens staat de Haagse première van "Boog" op het programma: een ode aan de vioolkunst die door Frederieke Saeijs, Oene van Geel en Heather Ware zal worden uitgevoerd.

De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan de Stichting Complex Care United (2CU) die zich inzet voor kinderen met Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige Beperkingen (ZEVMB) en hun gezinnen.
Ambassadeur Frederieke Saeijs (viool) zet zich op deze manier samen met de Georgische Nino Gvetadze (piano), Oene van Geel (componist) en Heather Ware (choreografie) in om de kwaliteit van leven van kinderen en gezinnen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Zowel Frederieke als Nino zijn Artist in Residence van de Nieuwe Kerk in Den Haag geweest en zij verheugen zich erop om weer op deze mooie locatie te spelen.
 

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

Februari 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.