zo 24 nov '19 11:00

Lazy Sunday: Schubert 9

Residentie Orkest
zo 24 nov
11:00
  • zo 24 nov
    11:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Echt genietend door het weekend ga je op een paar meter afstand van het strand. Onze musici en solisten hebben speciaal voor jou een niet te versmaden symfonisch ontbijt bereid. Een klankenpalet als een knapperig muzikaal croissantje met een glaasje versgeperste romantische frisheid. Niets is zo lekker wakker worden als de Lazy Sunday met het Residentie Orkest.

 

Wij regelen een goede start van je ochtend. Voorafgaand aan het concert staat er koffie, thee, jus d'orange en iets lekkers te eten voor je klaar.

 

De afsluiting van onze Schubertcyclus met de symfonische zwanenzang van dit Weense genie: zijn Negende. Een symfonie van hemelse lengte gedirigeerd door Jan Willem de Vriend, een van de favoriete dirigenten van het Residentie Orkest.

De Vriend laat je als nieuw luisteren’ - NTR PODIUM

Jan Willem de Vriend, dirigent

Mendelssohn - Ouverture ‘Die Hebriden’
Schubert - Symfonie nr. 9 ‘De Grote’

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >