wo 25 dec '19 - zo 29 dec '19

A Christmas Carol

De Dutch Don't Dance Division & Residentie Orkest
wo 25 dec
-
zo 29 dec

Het beroemde kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens werd in 1992 tot een ballet bewerkt door componist Carl Davis. Dit verhaal, waarin de oude man Scrooge in één nacht verandert van een zelfzuchtig persoon tot een liefdevolle weldoener, is tijdloos.

Eigen karakter
Zoals ook het geval was bij de tophit ‘Alice in Winter Wonderland’ weet De Dutch Don’t Dance Division, beter dan welk ander gezelschap ter wereld, dit ballet een eigen karakter te geven. Geen traditioneel Britse interpretatie, maar Den Haag en Scheveningen van begin vorige eeuw zullen een belangrijke rol spelen. Wederom een unieke wereldpremière!

Feestelijke voorstelling
De feestelijke partituur van Carl Davis vermengt klassieke muziek met traditionele Christmas Carols.  De succesvolle samenwerking van het Residentie Orkest, Zuiderstrandtheater en het stadsgezelschap De Dutch Don’t Dance Division leidt opnieuw tot een publiekslieveling. De mooiste voorstelling in de feestelijk laatste maand van het jaar 2019.

Een cast van ruim 80 dansers en zangers van 5 tot 65+ met de prachtige Dansers van De Dutch Don’t Dance Division in de hoofdrollen. Een gloednieuwe choreografie van artistiek leiders Rinus Sprong & Thom Stuart met ongelofelijke kostuums van Karisma Costumes.

Choreografie & Concept: Thom Stuart & Rinus Sprong
Muziek: Carl Davis door het Residentie Orkest

Kaartjes zijn inclusief garderobe, koffie/thee en drankje tijdens de pauze.

Inleiding
Op vrijdag 27 december om 13:15 uur en op zaterdag 28 december om 18:45 uur wordt er een gratis inleiding gegeven bij deze voorstelling. De inleiding vindt plaats in de foyer op de 1e verdieping. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren.

Pauzedrankje inbegrepen
Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje (of als er geen pauze is een drankje na afloop) zijn bij uw toegangskaart inbegrepen.
Na afloop van de voorstelling is het Theatercafé open. U bent van harte welkom!
 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >