zo 3 jan '21 16:00

Huijnen & Hopman

Bodega Norton Concerten
zo 3 jan
16:00
  • zo 3 jan
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert verplaatst naar 3 januari 2021. Tickets voor dit concert blijven geldig. Bezoekers worden door het Zuiderstrandtheater op de hoogte gebracht.

Dit evenement is tijdelijk niet reserveerbaar, omdat op dit moment niet duidelijk is of het daadwerkelijk kan doorgaan. Zodra wij hier uitsluitsel over hebben, maken wij dit bekend. Huidige kaartkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd.

In dit concert presenteren twee topvrouwen uit de Nederlandse muziek het programma van hun nieuwe cd Love! Dit unieke duo van viool en accordeon kreeg razend enthousiaste reacties op hun eerste cd Dance - Vijf sterren in De Telegraaf en een 10 van Luister.

Warmbloedige, meeslepende en spetterende stukken over de liefde. Maar dan op een persoonlijke en lichtvoetige manier gepresenteerd door de dames zelf. Van Prokofievs Romeo & Julia tot het overbekende thema uit de Nederlandse filmklassieker Turks Fruit. Als special guest brengen ze de Nederlandse mezzosopraan Karin Strobos mee. Gedrieën stappen ze de intimiteit van het American Songbook binnen, met liefdesliedjes van Cole Porter, Jerome Kern en George Gershwin.

Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje zijn bij je toegangskaart inbegrepen.

Credits

Cécile Huijnen, viool
Marieke Hopman, accordeon
Eva-Maria Westbroek, mezzosopraan

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >