vr 10 apr '20 20:15

Passie in het Paard

Residentie Orkest
vr 10 apr
20:15
  • vr 10 apr
    20:15
    Paard
    geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert geannuleerd. Lees er meer over >

Hoe mooi Bachs Matthäus Passion ook is, met drie uur is het wel echt een heel lange zit! Daarom stak het Koperensemble uit het Residentie Orkest dit eeuwenoude verhaal in een nieuw jasje: korter en net zo indrukwekkend. 

Het bijna 300 jaar oude stuk van Bach over de laatste dagen van Jezus Christus wint in Nederland ieder jaar weer aan populariteit. De première van deze versie van het Residentie Koperensemble was twee jaar geleden dan ook een groot succes en vroeg om een reprise. Het ensemble, aangevuld met slagwerkers en enkele zangers, is een prachtige bewerking op de noten van Bach en de woorden van Mattheus. Een beknopte versie van de Matthäus Passion zoals je die nog nooit hebt gehoord!

Sander Teepen, dirigent
Rochelle Deekman, verteller
Jeannette van Schaik, sopraan
Marjolein Niels, mezzosopraan
Stephan Adriaens, tenor
Wiebe-Pier Cnossen, bariton
Pepijn Cladder, regisseur
Willem van Merwijk, arrangeur
Floortje Schoevaart, hertaling

Koperensemble Residentie Orkest

Een concert met staanplaatsen
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien je voor een mindervalide zitplaats of rolstoelplaats in aanmerking wil komen, graag zo snel mogelijk contact opnemen hierover, dit kan tot 48 uur voor aanvang van het concert via info@paard.nl. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam je de zitplaats wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er is een beperkt aantal mindervalide plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over mindervaliden in Paard: https://www.paard.nl/faq/mindervaliden/

Locatie: PAARD 
Prinsegracht 12
Den Haag

Onderdeel van:
Passieconcerten
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >