ma 17 mei '21 20:00

La Bohème van Puccini

Music Hall ism Opera van Odessa
ma 17 mei
20:00
  • ma 17 mei
    20:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is deze opera verplaatst naar 17 mei 2021. Tickets blijven geldig. Bezoekers zijn door het Zuiderstrandtheater op de hoogte gebracht.

La Bohème is het aangrijpende verhaal van de amoureuze perikelen (en geldzorgen) van een groepje jonge Parijse kunstenaars. Het speelt zich af tussen de zolder, waar ze wonen en werken, en het café, waar ze een groot deel van de tijd verdrijven.

Puccini weet als altijd zonder omwegen de weg naar het hart van de toehoorders te vinden. Deze opera betekende zijn internationale doorbraak. Een jaar na de première in Turijn werd La Bohème al uitgevoerd in Los Angeles.

Inleiding
Om 19:15 uur wordt er door Aukelien van Hoytema een gratis inleiding gegeven bij deze voorstelling. De inleiding vindt plaats in de foyer op de 1e verdieping. U hoeft hiervoor niet van te voren te reserveren.

Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje zijn bij je toegangskaart inbegrepen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >