do 14 mei '20 20:00

Spiegel im Spiegel

Nederlands Kamerkoor & Amsterdam Sinfonietta
do 14 mei
20:00
  • do 14 mei
    20:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater
    geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert geannuleerd. Lees er meer over > Wel is er voor dit concert een (online) alternatief bedacht, dus lees gauw verder!

Livestream
Voor kaartkopers en alle andere liefhebbers heeft Amsterdam Sinfonietta in samenwerking met fotograaf Carla van de Puttelaar en ISH Dance Collective een (online) alternatief bedacht: een muziektheatervoorstelling rondom Arvo Pärt's Spiegel im Spiegel, dat op het programma stond van de tournee. Dit meditatieve stuk in de bezetting voor viool en piano is omgetoverd tot een korte voorstelling waarin muziek is verweven met aerial dance, en zal via een livestream te bekijken zijn.

De uitvoerenden zijn Candida Thompson, viool; Hülya Keser, piano en Micka Karlsson, aerial dancer. De voorstelling duurt circa 10 minuten. Vanwege de kleine bezetting was het mogelijk om dit werk binnen de geldende coronavoorwaarden uit te voeren.

De voorstelling gaat op dinsdag 19 mei om 20:30 uur in première en is op dat moment te bekijken via een livestream via onze Facebookpagina en via het bijbehorende Facebookevent. Zet jezelf op aanwezig en ontvang een handige reminder!

Foto's: Carla van de Puttelaar 

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >