vr 4 sep '20 20:15

Het jaar 250 na Beethoven

Floris Kortie & Vera Kooper
vr 4 sep
20:15
  • vr 4 sep
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert verplaatst naar vrijdag 4 september september 2020. Het niet mogelijk gebleken om het concert in de oorspronkelijke vorm te verplaatsen naar een nieuwe datum. We zijn in gesprek met de producent om het concert op een andere manier door te laten gaan in deze 1,5 meter-samenleving. 

College concert Welkom in het jaar 250 na Beethoven! Tweeënhalve eeuw na de geboorte van de stokdove wegbereider van de romantiek laat Floris Kortie, bekend van Podium Witteman, samen met pianiste Vera Kooper, zien én horen hoe Beethoven onze wereld heeft veranderd.

Gewapend met historisch bewijsmateriaal en aan de hand van persoonlijke ontboezemingen, geschiedkundige spoedcursusjes, obscure YouTube-filmpjes en de allermooiste muziek ooit geschreven, wordt één ding duidelijk: het Beethoven-tijdperk is nog maar net begonnen!

Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje zijn bij je toegangskaart inbegrepen.

Credits

Floris Kortie, presentatie 
Vera Kooper, piano

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >