Aankomende voorstellingen

 • Speeltijd

  Zuiderstrandtheater

  Prijzen

  v.a. € 37,00
  KaartsoortPrijs
  1e Rang
  Normaal € 49,50
  Uitpas € 47,00
  2e Rang
  Normaal € 42,00
  Uitpas € 39,50
  3e Rang
  Normaal € 37,00
  Uitpas € 34,50
 • Speeltijd

  Zuiderstrandtheater

  Prijzen

  v.a. € 37,00
  KaartsoortPrijs
  1e Rang
  Normaal € 49,50
  Uitpas € 47,00
  2e Rang
  Normaal € 42,00
  Uitpas € 39,50
  3e Rang
  Normaal € 37,00
  Uitpas € 34,50
 • Speeltijd

  Zuiderstrandtheater

  Prijzen

  v.a. € 37,00
  KaartsoortPrijs
  1e Rang
  Normaal € 49,50
  Uitpas € 47,00
  2e Rang
  Normaal € 42,00
  Uitpas € 39,50
  3e Rang
  Normaal € 37,00
  Uitpas € 34,50

Kinky Boots
De hilarische en ontroerende Broadwayhit

Met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical, gebaseerd op het waargebeurde verhaal uit de gelijknamige speelfilm, erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader.

De fabriek produceert met name ouderwetse, saaie herenschoenen en stevent af op een faillissement. Maar dan leert Charlie de uitgesproken Simon kennen. Deze grote en opvallende jongeman blijkt door zijn vader te zijn opgevoed om professioneel bokser te worden, maar Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante dragqueen Lola. Er ontstaat een bizar idee..

Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Al helemaal niet als Lola haar gevolg meeneemt naar de fabrieksvloer. Deze zes ‘Angels’, stuk voor stuk zelfbewuste ‘dames’, weten van wanten. Dat de stoffige personeelschef en andere oud gedienden hier op z’n zachtst gezegd enorm aan moeten wennen, laat zich raden. En dit alles ook nog eens onder een enorme tijdsdruk.

De sensationele en flitsende nieuwe laarzencollectie moet op tijd klaar zijn voor de beroemde fashionweek in Milaan. Ook Charlies vriendin Nicola heeft moeite met alles wat er gebeurt.

Dat geldt niet voor de jonge, grappige medewerkster Lauren, die zeer van Charlie gecharmeerd blijkt te zijn. Er ontspint zich een hilarische situatie met een lach, met venijn, met een traan en met een onverwachte wending. De laarzen blijken een enorme hit te zijn. De fabriek en ieders baan is gered.

Charlie en Lola (Simon) realiseren zich dat ze veel meer op elkaar lijken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Allebei volgen ze niet het pad dat hun vaders voor hen had bedacht, maar gingen ze voor hun eigen gevoel.

Kinky Boots werd op Broadway en West End overladen met prijzen. Zo ontvingen beide shows o.a. de prijs voor Beste Musical!

Een met prijzen overladen feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en nieuwe muziek van wereldster Cyndi Lauper.

"An absolute hoot of a show
- The Times ★ ★ ★ ★

Dazzling, fabulously sassy and uplifting
- Time Out ★ ★ ★ ★

"Kinky Boots overtuigt, sprankelt, laat lachen en nadenken"
- AD ★★★★★

Winnaar Musical Awards 2020
Dennis Willekens in de categorie Beste Mannelijke Bijrol
Jurrian van Dongen in de categorie Beste Vertaling

Pauzedrankje inbegrepen

Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje (of als er geen pauze is een drankje na afloop) zijn bij uw toegangskaart inbegrepen. Na afloop van de voorstelling is het Theatercafé open. U bent van harte welkom!

Bekijk alle reacties

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

Maart 2020
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.