di 3 mrt '20 - do 5 mrt '20

Annie de musical

Met o.a. Willemijn Verkaik en Edwin Jonker
di 3 mrt
-
do 5 mrt

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen.

Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende versie met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

Na het succes van de musical Fiddler on the Roof met Thomas Acda presenteert de Theateralliantie nu i.s.m. Mark Vijn Theaterproducties de hartverwarmende en geheel vernieuwde musical Annie in de grootste Nederlandse theaters.

De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze.

“Miljonair Warbucks sterk neergezet door Edwin Jonker (De Volkskrant ★★★★)”
“Ingenieus decor (AD ★★★★)”
“Snel, kleurrijk, komisch én met gevoel voor drama (Trouw ★★★★)”
“Willemijn Verkaik overtuigend als Juffrouw Hannigan (Theaterkrant)”

“Muziek, zang en spel van hoog niveau”

(NRC ★★★★)

Uitvoerenden

Credits

Muziek: Charles Strouse
Regie & choreografie: Pim Veulings
Vertaling: Rob de Graaf & Roy Peters

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >