zo 6 okt '19 16:00 - 17:15

Cuarteto SolTango

Norton Bodega Wijnconcert
zo 6 okt
16:00 - 17:15
  • zo 6 okt
    16:00 - 17:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

Dit unieke ensemble, bestaande uit viool, cello, bandoneón en piano, brengt muziek uit de gouden eeuw van de tango tot leven door de traditionele klank van het Orquesta Típica en de ziel en intimiteit van kamermuziek samen te brengen.

SolTango speelt fantasievolle instrumentaties van oprichter Martin Klett, die naam heeft gemaakt als veelzijdige, internationaal bekroonde pianist. De Nederlandse cellist en mede-oprichter Karel Bredenhorst brengt ervaring mee uit experimentele crossover-projecten en als veelzijdig kamermusicus. Violist Thomas Reif werd op 26-jarige leeftijd benoemd tot concertmeester van het Beierse Radio Symfonie Orkest en ontving verschillende internationale prijzen. De Noorse Andreas Rokseth, op bandoneón, is afgestudeerd als beste bandoneonist in de geschiedenis van het Codarts Conservatorium in Rotterdam.

www.soltango.com

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >