zo 14 feb '21 20:00

10cc

zo 14 feb
20:00
  • zo 14 feb
    20:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert verplaatst naar 14 februari 2021. Tickets blijven geldig. Bezoekers worden door het Zuiderstrandtheater op de hoogte gebracht.

Zet het maar in je agenda: het legendarische 10CC komt op 10 april 2020 naar Den Haag voor een concert in het Zuiderstrandtheater. Met hits als ‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’ en ‘The Things We Do For Love’ schreven zij regelrechte muziekgeschiedenis. Zij aan zij met artiesten als David Bowie, Queen en Elton John domineerde de band hitlijsten over de hele wereld.

10CC verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen albums, en kan internationaal rekenen op lof van zowel het creatieve als het commerciële publiek. Axl Rose van Guns ’n Roses zei ooit over het tijdloze ‘I’m Not In Love’: “that song messes with my life, man. It’s one of my favourite songs of all time”.

Ooit in 1972 in Manchester opgericht als Hotlegs, werd de band al snel omgedoopt tot het 10CC zoals we het vandaag kennen. Onder leiding van origineel lid Graham Gouldman, en met oudgedienden Paul Burgess en Rick Fenn brengt deze iconische groep de dreadlock holiday naar ons eigen Zuiderstrandtheater.

Voor dit concert wordt €2,50 servicekosten per ticket gerekend. Dit ziet u in het bestelproces.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >