do 29 aug '19 20:15 - 21:45

Free to Move 2019

Top van de Nederlandse dans
do 29 aug
20:15 - 21:45
  • do 29 aug '19
    20:15 - 21:45
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

Zo op het eerste oog lijkt er geen groter contrast mogelijk tussen 'dans' en 'spierziekte'. Maar toch is er één duidelijke overeenkomst: doorzettingsvermogen! Dansers trainen elke dag intensief om hun spieren in topconditie te houden, terwijl mensen met een spierziekte elke dag het uiterste van hun lichaam vragen. Daarom gaan het Prinses Beatrix Spierfonds, Holland Dance Festival en Zuiderstrandtheater samen de strijd tegen spierziekten aan met 'dans tegen spierziekten'.

Donderdag 29 augustus 2019 vindt de zevende editie van het dansgala 'Free To Move' plaats in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De top van de Nederlandse dans zet zich opnieuw belangeloos in voor de strijd tegen spierziekten. Een spetterende voorstelling die in het teken staat van bewegen en bewogen worden.

Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen - een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom komt de opbrengst van deze avond ten goede aan onderzoek naar spierziekten.

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >