vr 15 nov '19 20:15 - 21:30

Diepgang - Serie Klassiek&Wijn

Sinfonia Rotterdam
vr 15 nov
20:15 - 21:30
  • vr 15 nov
    20:15 - 21:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

"Al 20 jaar Fanatiek Klassiek"

De Duitse componist Hartmann verklankt in 'Concerto funèbre', dat oorspronkelijk 'Musik der Trauer' heette, de sombere oorlogsperiode van WO I. Maar geluiden van hoop ontbreken zeker niet! Soliste Simone Lamsma, die al eerder met Sinfonia Rotterdam schitterde, speelt de indrukwekkende solopartij.

Geniet verder van Tsjaikovski's warme herinneringen aan Florence. Het belangrijkste, meeslepende thema van dit werk ontstond tijdens zijn bezoek aan deze bloeiende, inspirerende stad.

Schreker, Intermezzo for strings
Hartmann, Concerto Funèbre
Tsjaikovski, Souvenir de Florence
 

Sylvain Gasançon, dirigent
Simone Lamsma, viool
 

Klassiek&Wijn - de succesformule van Sinfonia Rotterdam Wat is nu aangenamer dan na een enerverend concert de opgedane luisterervaringen delen met andere bezoekers of met de musici zelf?

Het gouden recept: compacte, energieke concerten (zonder pauze), prachtige muziek, de dirigent licht het programma toe vanaf het podium en na afloop van het concert heft u samen met uw gezelschap en de musici van Sinfonia Rotterdam een heerlijk glas wijn met sfeervolle live gespeelde salonmuziek op de achtergrond! Een onbezorgde avond uit!

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >