Geweest

  • Geweest
    Wo 4 dec 2019 ⋅ 20:00
Pop

Ramses leeft!
Metropole Orkest

Tribute aan Ramses Shaffy! Met het Metropole Orkest en hele bijzondere gastartiesten.

De bekroonde zanger en acteur Maarten Heijmans, vooral bekend van zijn rol als Ramses in de gelijknamige televisieserie, zingt de mooiste Shaffy-nummers. Samen met onder meer singer-songwriter Lucas Hamming en zangeres Janne Schra, die met OK onlangs een fantastische nieuwe plaat uitbracht. Je hoort bovendien de legendarische fluitist Thijs van Leer, die ooit als musicus begon bij Ramses Shaffy.

De ‘Shaffy Cantate’, ‘Sammy’, ‘Pastorale’ en natuurlijk ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’: ze komen allemaal voorbij! U hoort en ziet hoe Ramses als icoon van een generatie een unieke inspiratiebron werd voor velen.

Deze concertreeks is een samenwerking van Metropole Orkest en het Ramses Shaffy Fonds Voor Jonge Kunstenaars. Deze door Ramses zelf opgerichte stichting steunt jonge professionals in de kleinkunst en het muziek- en theatervak.

Maurice Luttikhuis, dirigent
Jenny Arean, zang
Thijs van Leer, fluit
Janne Schra, zang
Jeangu Macrooy, zang
Lucas Hamming, zang
William Spaaij, zang
Maarten Heijmans, zang
Diamanda La Berge Dramm, viool

Kalender

December 2019
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.