4,5 sterren

Geweest

 • Geweest
  Za 28 dec 2019 ⋅ 20:15
Pop

A Christmas Evening with Trijntje
Trijntje Oosterhuis

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerstavond genieten in de mooiste kerken van Nederland. Geen bombastische, kitscherige kerstshows, maar in een intieme setting met een muzikant van wereldklasse speelt ze de mooiste liedjes.

Naast de standards uit het “American Songbook”, komen ook de persoonlijke liedjes als “Ken Je Mij”, “Telkens Weer” en “Voor haar” voorbij. In december 2019 keert Trijntje terug naar de mooiste kerken van Nederland voor een “Christmas Evening With Trijntje”.


Reacties

4,5 sterren

7 reacties

Reactie plaatsen

 • 4,5 sterren

  Corry
  56 weken geleden - Zuiderstrandtheater

  Ik vond het teleurstellend om eerlijk te zijn. Kort samengevat 'braaf en zwaar' voor een kerstconcert. De locatie wordt als rolstoeltoegankelijk aangegeven, maar in de elektrische rolstoel is de eerste drempel al bij de ingang. Met mijn voorwielen kwam ik er niet overheen en moesten twee man mijn rolstoel balancerend over de drempel trekken. De toilet naar beneden is bereikbaar met een liftstoel...toen ik vroeg hoe ik beneden vanaf dat stoeltje verder zou moeten bleef het stil. Ik kon gelukkig gebruik maken van de veel te krappe artiesten toilet! Met de deuren open en de crew vlak achter mij heb ik samen met mijn vrouw mijn katheter en stoma kunnen wisselen. Er was mij toch duidelijk gezegd dat alles volledig rolstoeltoegankelijk was! Mooi niet dus. Ook de drankjes zijn aan onze neus voorbij gegaan, doordat we door alle obstakels net te laat waren kregen we niet meer. Via de hoofdingang kon ik er niet uit (oprijplaat is zo steil) en moest via de grote deuren, waar wel een toegankelijke oprijplaat was voor het in en uitladen van de concert materialen. Toen de barricade een een kwartier later opzij was gezet kon ik eindelijk het pand verlaten met een volle katheter en een slechte herinnering rijker. Tjonge jonge wat een teleurstelling.

 • 4,5 sterren

  Kevin
  56 weken geleden - Zuiderstrandtheater

  Wat een heerlijke show was dit en wat is Trijntje een leuk persoon. Ze weet er een fijne ongedwongen sfeer van te maken. Ik was er in mijn eentje, maar heb me er hierdoor geen moment alleen gevoeld. Fijne afwisseling van feestelijke en serieuze liedjes en top dat ze zich aan het eind nog in de loge onder het publiek mengt. Volgend jaar ben ik er weer bij!

 • 4,5 sterren

  Ingrid
  56 weken geleden - Zuiderstrandtheater

  Prachtige lokatie! Jammer dat er zo weinig kerstsongs zijn gezongen. De andere liedjes, geschreven door haar vader, zijn ook mooi maar erg zwaar. Wij kwamen juist om er een kerstfeestje van te maken!

 • 4,5 sterren

  NenP
  56 weken geleden - Zuiderstrandtheater

  Superconcert: prachtige kerk en heel intiem

 • 4,5 sterren

  Celeste en Ivonne
  56 weken geleden - Zuiderstrandtheater

  Fantastisch! Wat een heerlijk mens is het toch....

 • 4,5 sterren

  Tineke Roest
  56 weken geleden - Zuiderstrandtheater

  We wisten dat het een kerstshow was, maar vonden het concert wel erg “braaf”. Aan het eind pakte Trijntje even lekker uit. Dat hadden we graag meer gezien.

 • 4,5 sterren


  58 weken geleden

  Super

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

DEZE VOORSTELLING DOORSTUREN

Kalender

December 2019
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Genres

Cookies

Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. uw persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Lees meer >

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.