vr 3 jan '20 19:30 - 20:45

Brugklas de Musical (9+)

Naar de populaire televisieserie van NPO Zapp
vr 3 jan
19:30 - 20:45
  • vr 3 jan
    19:30 - 20:45
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

‘Brugklas’, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in ‘Brugklas de Musical’. Kom je ook naar het theater?

‘Brugklas’ is bekend van NPO Zapp. In de musical zijn Max (Niek Roozen), Selma (May Hollerman), Emma (Belle Zimmerman), Jamie (Claire Veldkamp) en een compleet nieuwe Brugklasser te zien.

Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? ‘Brugklas de Musical’ is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Cast
Niek Roozen | May Hollerman | Belle Zimmerman | Claire Veldkamp | Jary Sluijter.

Musicalworld: “Actuele thema’s mooi verpakt in sterk verhaal” ★★★★
AD: “Zang en dans uitstekend” ★★★
Theaterparadijs: “Zeer verrassend” ★★★★
Theaterkrant: “Televisieserie overtuigend bewerkt tot musical”

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >