za 4 jan '20 20:00 - 22:00

Van Mozart tot Madonna

Tania Kross
za 4 jan
20:00 - 22:00
  • za 4 jan
    20:00 - 22:00
    Zuiderstrandtheater, Den Haag
    Zuiderstrandtheater

Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit.

Van Mozart tot Madonna is een verrassende reis door de geschiedenis van zeventiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen, een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek.

Van Mozart tot Madonna is een hoogwaardige en unieke muzikale belevenis, samengesteld door Tania en haar ensemble van vrienden, allen stuk voor stuk topmusici. Muziek die haar eigen leven verrijkt, en nu ook het onze.

Pauzedrankje inbegrepen
Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje (of als er geen pauze is een drankje na afloop) zijn bij uw toegangskaart inbegrepen. Na afloop van de voorstelling is het Theatercafé open. U bent van harte welkom!

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >