vr 6 mrt '20 20:15

Feest - 20 jaar! - Serie Klassiek&Wijn

Sinfonia Rotterdam
vr 6 mrt
20:15
  • vr 6 mrt '20
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert geannuleerd. Lees er meer over >

"Al 20 jaar Fanatiek Klassiek"

Het is feest! Precies 20 jaar geleden speelde Sinfonia Rotterdam, o.l.v. dirigent Conrad van Alphen, het eerste concert. Sinfonia Rotterdam heeft voor deze jubileumproductie Benjamin Herman gevraagd als solist. Benjamin Herman is een van de meest originele en productieve jazzmusici van Nederland. Tijdens dit concert schittert hij met Sinfonia Rotterdam in eigen composities, maar ook in het technisch uitdagende 'Concertino da camera' van Jacques Ibert. Diezelfde Ibert schreef ook een prachtige ode aan Mozart.

Klassiek&Wijn - de succesformule van Sinfonia Rotterdam
Wat is nu aangenamer dan na een enerverend concert de opgedane luisterervaringen delen met andere bezoekers of met de musici zelf? Het gouden recept: compacte, energieke concerten (zonder pauze), prachtige muziek, de dirigent licht het programma toe vanaf het podium en na afloop van het concert heft u samen met uw gezelschap en de musici van Sinfonia Rotterdam een heerlijk glas wijn met sfeervolle live gespeelde salonmuziek op de achtergrond!

Een onbezorgde avond uit!

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >