za 14 mrt '20 19:00 - 22:20

Matthäus Passion

Academy of Vocal Arts
za 14 mrt
19:00 - 22:20
  • za 14 mrt '20
    19:00 - 22:20
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus wordt dit concert geannuleerd. Lees er meer over >

Bachs beroemdste en in zijn tijd meest beruchte compositie, de 'Matthäus Passion'. Een meesterwerk dat niet alleen tot ieders verbeelding lijkt te spreken maar ook altijd weer een ontdekkingstocht is voor iedereen die ermee in aanraking komt.

Voor dit concert zijn er ongeplaceerde zijplekken achter het podium beschikbaar voor € 25,- per stuk. Deze plaatsen zijn alleen telefonisch te bestellen via: (+31)70 88 00 333.

Deze uitvoering, door ACVA VOCES van de Academy of Vocal Arts, zal geschieden in volledige kinderkoorbezetting. Door gebruik te maken van deze bezetting, ontstaat een sereniteit die slechts zelden wordt vertoond en door velen wordt nagestreefd. Na het succes van het 'Mozart Requiem' in 2018 en een bezielende uitvoering van het 'Stabat Mater' in 2019, presenteert ACVA de 'Matthäus Passion' vol bezieling en overgave. Over de uitvoering van de 'Johannes Passion' door de Academy of Vocal Arts schreef Govert Jan Bach: 'Zeer geïmponeerd door deze transparante en liefdevolle uitvoering!'

Solisten
Antje Rux - sopraan
Stefan Görgner - alto
Jan-Martin Mächler - Evangelist, tenor
Wiard Withold - Christus, bas  

Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje zijn bij je toegangskaart inbegrepen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >