za 26 sep '20 19:00 en 21:30

Lone Stranger

Danny Vera
za 26 sep
19:00 en 21:30

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert verplaatst van 21 maart 2020 naar 26 september 2020. Bezoekers die eerder kaarten kochten voor 21 maart worden op de hoogte gesteld met een e-mail en krijgen voorrang op het kopen van kaarten van 26 september.

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn memorabele optredens bij o.a. De Wereld Draait Door. Zijn vorige theatershows leverden volle zalen en mooie reacties op. Na een binnen no time uitverkochte solo tour in 2018, is Danny terug met Lone Stranger!

In Lone Stranger doet Vera een stapje terug naar waar het eigenlijk om draait. Een man met zijn gitaar, zijn liedjes en zijn verhaal. De wereld van 'de vreemde eenling' ontvouwt zich in een intieme setting. Met songs uit 20 jaar eigen repertoire, wonderlijke anekdotes en persoonlijke verhalen.

*Bij dit concert mogen drankjes mee de zaal in worden genomen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >