vr 15 mei '20 20:15

Lente - Serie Klassiek&Wijn

Sinfonia Rotterdam
vr 15 mei
20:15
  • vr 15 mei
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    geannuleerd

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is dit concert geannuleerd. Lees er meer over >

Sinfonia Rotterdam begint met de 'Nocturne' van Dvorák, gevolgd door het 1ste strijkkwartet van Sjostakovitsj, bewerkt door landgenoot Barsjai. Sjostakovitsj zei: "Qua stemming is het opgewekt, vrolijk en lyrisch, ik zou het lenteachtig willen noemen". De jonge Rus Buzlov soleert in het 1ste celloconcert van Haydn. Volgens de New York Times weet Buzlov het publiek steeds te betoveren met zijn zingende klank. De avond wordt afgesloten met 'Symfonie nr. 28' van de altijd kleurrijke Mozart.

Klassiek&Wijn - de succesformule van Sinfonia Rotterdam
Wat is nu aangenamer dan na een enerverend concert de opgedane luisterervaringen delen met andere bezoekers of met de musici zelf?

Het gouden recept: compacte, energieke concerten (zonder pauze), prachtige muziek, de dirigent licht het programma toe vanaf het podium en na afloop van het concert heft u samen met uw gezelschap en de musici van Sinfonia Rotterdam een heerlijk glas wijn met sfeervolle live gespeelde salonmuziek op de achtergrond! Een onbezorgde avond uit!

Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje zijn bij je toegangskaart inbegrepen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >