zo 24 mei '20 13:30 en 16:00

Doornroosje de Musical (4+)

Met o.a. Sita Vermeulen
zo 24 mei
13:30 en 16:00

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is deze voorstelling geannuleerd. Lees er meer over >

'Doornroosje De Musical' is een magische voorstelling boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor. Sita Vermeulen vertolkt het prachtige prinsesje dat leeft in een land hier ver, ver vandaan. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis.

Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, zie je in deze betoverende familievoorstelling, waarin het ook vaak lachen, gieren en brullen is.

Sprookjesverkleedwedstrijd
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Om deel te nemen schrijf je je voor de voorstelling in bij het sprookjesboek. De winnaar wordt na de voorstelling bekend gemaakt en mag even op het toneel komen!

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet

Let op: iedere bezoeker, klein of groot, dient een eigen toegangskaart voor het theater te hebben. Deze informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen.

Vóór rij 4 bevindt zich een orkestbakwand, wat het zicht bij kleine kinderen (jonger dan 4 jaar) enigszins kan belemmeren. Bezoekt u het theater met kleine kinderen? Dan raden wij u aan geen plaatsen op deze rij te boeken.

Wat een verademing is de verschijning van Doornroosje gespeeld door Sita Vermeulen

Musicalsites
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >