za 11 jan '20 13:30 - 14:30

Yoga Nidra

Speciaal voor baby’s, dreumes & peuters (0-4 jaar)
za 11 jan
13:30 - 14:30
  • za 11 jan
    13:30 - 14:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

Begin het nieuwe jaar met muziek en ontspanning voor de allerkleinsten. Hoe eerder jonge kinderen in aanraking komen met betekenisvolle muziek, hoe beter het is voor de algemene ontwikkeling van het kind. Zwangere vrouwen zijn ook van harte welkom om dit programma bij te wonen.

Voel je kind in de buik bewegen op eeuwenoude rustgevende muziek. Of laat je baby, dreumes & peuter op een speelse manier kennis maken met Vedische hymnen. Speciaal voor Yoga Nidra wordt de monumentale ruimte van de Nieuwe Kerk omgetoverd tot een muzikaal paradijs. Hier kunnen alle kleintjes samen met (groot)ouders/verzorgers genieten van een gezellige mantraconcert. Stilzitten mag, maar hoeft niet! Alle kindjes kunnen onbekommerd springen, dansen en meedoen. Speciaal voor dit programma vliegen zangers en componist Aks en Lakshmi over uit Los Angeles (USA). De mantra’s die Aks & Lakshmi zingen, zijn herkenbare korte verzen zoals ‘Jai Jai Shiv Shambho’, ‘Gayatri Mantra’, ‘Hare Rama Hare Krishna’, ’Om Namo Bhagavate Vasudevaya’.

Uiteraard wordt het geluidsniveau van het concert aangepast aan de oortjes van onze bezoekers. Bezoekers dienen hun eigen yogamat/ kleed mee te nemen.

Het middagconcert is gratis toegankelijk voor baby, dreumes en peuter (0-4 jaar)
Let op! Max. 2 kinderen (0-4 jaar) per volwassene

Pauzedrankje inbegrepen
Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje (of als er geen pauze is een drankje na afloop) zijn bij uw toegangskaart inbegrepen. U bent van harte welkom!

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >