za 11 jan '20 20:00 - 21:30

Yoga Nidra

Voor volwassenen
za 11 jan
20:00 - 21:30
  • za 11 jan '20
    20:00 - 21:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

LET OP: EXTRA KAARTEN IN DE VERKOOP
De normale kaarten voor Yoga Nidra zijn uitverkocht. Wel zijn er extra kaarten beschikbaar gesteld voor bezoekers die niet willen deelnemen aan de ligsessie. In plaats van liggen kunt u ook gebruik maken van een zitplaats op de kerkbanken en op die manier genieten van het concert.

De prijs voor deze kaarten is 15 euro. (kies prijstype normaal bij het reserveren) Op deze extra kaarten staat dan ook vermeld; ''Kerkbanken ongeplaceerd''. U hoeft voor deze plaatsen geen eigen yogamat mee te nemen.

 

De monumentale Nieuwe Kerk is de perfécte locatie om heerlijk te ontspannen in de savasana-houding. Kom tot rust met meditatieve mantramuziek. Laat je vervoeren door de meesters in hun zelfgecreëerde genre. Componist en zangers Aks en Lakshmi uit LA zijn pioniers in Bhakti muziek. Ze combineren eeuwenoude Raga-invloeden met elektronische popgenres van nu om krachtige spirituele ervaringen te creëren. Tijdens Yoga Nidra presenteren Aks en Lakshmi de vrede, liefde en pluralistische visie van dichters zoals Adi Shankara, Kabir, Mirabai en Surdas voor een breed publiek.

Let op: de Nieuwe Kerk heeft geen yogamatjes, kussens en of dekentjes tot haar beschikking. Wij verzoeken u deze zelf mee te nemen.

Aks is een componist, producer en vocalist die componeert voor albums, film en tv en videogames. Hij is opgeleid door Oscarwinnaar AR Rahman. Aks staat vooral bekend om het creëren van meerlagige elektronische orkestraties en lyrische melodieën. Aks brengt klassieke muziek tot leven door innovatieve gebruik van nieuwe muziektechnologie.

Lakshmi is een vocalist gespecialiseerd in Indiase klassieke zang. Met een M.A. in Religious Studies uit Stanford schrijft ze over grote Indiase dichters uit de Bhakti-beweging. Ze heeft verschillende devotionele albums opgenomen met haar moeder en guru Padmini Chandrashekar.

Aks & Lakshmi worden vergezeld door harpiste Daniële van Driel op harp en Prewien Pandohi-Mishre op harmonium. Bezoekers moeten eigen yogamat/kleed meenemen.

Dresscode: lounge /casual

Pauzedrankje inbegrepen
Garderobe, koffie of thee vooraf en een pauzedrankje (of als er geen pauze is een drankje na afloop) zijn bij uw toegangskaart inbegrepen. U bent van harte welkom!

 

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >