zo 20 okt '19 - zo 10 nov '19

The Coffee & Music Club met Brigitte Heitzer & René van Kooten

Club Lourdes aan Zee
zo 20 okt
-
zo 10 nov

Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee voor steeds een ander concert.

Let op: op zo 10 november is het programma gewijzigd. Brigitte Heitzer is verhinderd. LOUISE, een jong Haags talent, speelt mee in deze voorstelling die een ode brengt aan de 'musical aan zee'.

Brigitte Heitzer ken je van Evita, Miss Saigon en The Full Monty en woont sinds enkele jaren in Den Haag. René van Kooten vertolkte rollen in Les Misérables, Aida, Beauty & the Beast, Sweeney Todd en Grease en is komend theaterseizoen dagelijks te zien in Scheveningen, in de musical Anastasia. Na het uitverkochte koffieconcert in 2018 waren Brigitte en René zo enthousiast dat ze voor de tweede editie van Club Lourdes niet één concert maar een reeks bedachten.

Brigitte & René nodigen je uit op zondagochtend 20 okt, 27 okt, 3 nov en 10 nov 2019 in Club Lourdes, pop-up theater in de Lourdeskerk. Iedere editie krijgt een ander thema, andere setlist en andere gastmusici. Zo brengen ze een sprankelende ode aan de badplaats, Scheveningen als het broadway van Nederland en het authentieke variététheater.

Ontbijt
Voorafgaand aan de voorstelling kun je genieten van een ontbijtje. Koffie of thee, verse jus, yoghurt met granola en en croissant. Dit reserveert u voor €5,- per persoon extra bij uw ticket.

*Deze voorstelling is onderdeel van Club Lourdes aan Zee
*Deuren geopend vanaf 09.30 uur

NIEUWS OVER EXTRA ARTIESTEN
Op zondag 20 oktober vindt het eerste koffieconcert plaats waarbij songs die voor Van Kooten en Heitzer linken aan Den Haag. Herinneringen van hen met het komen naar de Hofstad of vertrekken uit de stad staan op de setlist. Singersongwriter Teddy Macrander, die bekend werd van het lied ‘My Town’ over haar Scheveningen, zal meespelen in de voorstelling.

Het tweede concert op zondag 27 oktober gaat over de vele bekende Haagse muziek, locaties en evenementen zoals Parkpop en North Sea Jazz. Nummers van Golden Earring, Anouk, Kane, Splendid, Son Mieux en Di-Rect vullen hierbij het repertoire. Songwriter JOLENE zal daarbij in deze voorstelling met een aantal van haar eigen nummers waarbij ze zichzelf op gitaar begeleidt, meespelen.

Leven met een bij de zee staat centraal in het derde concert op zondag 3 november. Muziek met een echte surfvibe van Jack Johnson, Donavon Frankenreiter en Eddie Vedder staat deze dag op de setlijst. Anne-Roos Teunissen begon op 8-jarige leeftijd met muziek maken en krijgt deze zondag het podium.

Het slotconcert van de reeks, zondag 10 november, staat in het teken van Musicals aan Zee. Een ode aan Scheveningen als broadway van Nederland en haar variété en revue verleden. LOUISE is een jong Haags talent (16 jaar) die eigen nummers schrijft en deze ten gehore brengt in deze voorstelling.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >