wo 11 nov '20 16:30 en 20:30

Polarity

Jon Hopkins
wo 11 nov
16:30 en 20:30

De Britse elektronische muziekproducer en klassiek pianist Jon Hopkins presenteert op 11 november 2020 zijn nieuwe performance ‘Polarity’ tijdens Rewire festival in Den Haag. Hopkins bespeelt tijdens het concert de vleugel en zal op het podium worden vergezeld door een klein ensemble bestaande uit de veelgeprezen producer en gitarist Leo Abrahams, violiste Emma Smith en celliste Laura Moody.

Speciaal voor dit concert breidt Rewire het festival uit naar kustplaats Scheveningen, waar Jon Hopkins voor een zittend publiek zal optreden in het Zuiderstrandtheater. Dit is de enige gelegenheid om Jon Hopkins ‘Polarity’ in Nederland te zien.

Losse tickets voor deze show kosten € 32,50. Let op: deze show is niet inbegrepen in de Rewire festivalpasse-partout en zaterdagpas. In combinatie met een Rewire festivalpasse-partout of zaterdagpas (Rewire dagpassen gaan in januari in de voorverkoop), kan voor €15 een ‘Plus’ ticket worden gekocht. Kaarten via rewirefestival.nl/tickets.

Bijgeboekt
Er is een extra concert bijgeboekt. De concerten vinden plaats om 16.30 en 20.30 uur.

Rewire
Rewire presenteert van 3 tot 5 april haar tiende festivaleditie, met een uitgebreid programma aan interdisciplinaire performances, unieke samenwerkingen, clubavonden, lezingen en filmvertoningen.

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >