wo 12 feb '20 20:30

AZUL, muziektheatervoorstelling

Marlies Ruigrok
wo 12 feb
20:30
  • wo 12 feb
    20:30
    Lourdeskerk, Den Haag
    Lourdeskerk

We gaan het liefst probleemloos op vakantie. Maar juist als je met brandende zon in een opblaasbootje ronddobbert op een heldere zee en onder een wolkeloze hemel, komt wat je al maanden dwarszit pas écht naar boven drijven. Marlies neemt je mee in haar poging om het diepste te durven voelen. Langs persoonlijke obstakels, rake observaties en muzikale hoogtepunten.

Een spannende theatervoorstelling met een grote muzikale verscheidenheid: van Stephen Sondheim tot Destiny’s Child en Kurt Weill tot PJ Harvey. Alle songs zijn verpakt in stoere en frisse arrangementen en verbonden door Marlies’ eigen teksten.

Winnaar Entreeprijs 2019
Marlies Ruigrok is een rauwe, krachtige en veelzijdige performer en heeft een ontwapenende theaterpersoonlijkheid. In juli is zij afgestudeerd van de Master Muziektheater met haar voorstelling AZUL, welke vol lof werd ontvangen. Daaropvolgend won ze met diezelfde voorstelling De Entreeprijs 2019 op Festival Boulevard, waar zij werd geprezen om haar talent, veelzijdigheid en energie.

In het Zuiderstrandtheater was zij al vele malen te zien met Kwekers in de Kunst. O.a. Vrouw Houtebeen, Zing mee met Annie MG en Zilte Zoenen. Nu komt ze met AZUL naar Club Lourdes.

Regie: Ruut Weissman
Arrangementen: Boudewijn Ruigrok
Piano: Andrea Vasi
Drum: Arend Niks
Tuba: Peter Keijsers

Onderdeel van:
Club Lourdes aan Zee
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >