zo 23 feb '20 15:30 - 17:15

Magie aan Zee

Amsterdam Magic Show
zo 23 feb
15:30 - 17:15
  • zo 23 feb
    15:30 - 17:15
    Lourdeskerk, Den Haag
    Lourdeskerk

MAGIE: voor sommigen is het maar een woord... voor de magiërs van the Amsterdam Magic Show is het een manier van leven. Neem uw (klein)kinderen, vrienden of geliefde mee op een magische rit en vergeet de wereld erbuiten voor een te gekke middag.

Een middag vol gedachten lezen, interactie, humor en magie door de prijswinnende goochelaars van de AMS. De show begint met close-up magic; goochelen uitgevoerd op enkele centimeters van uw gezicht. Verwacht het magisch buigen van vorken en geleende vingerringen die verschijnen op onmogelijke plaatsen. Dan verplaatsen de goochelaars zich naar het podium waar ze u nog meer zullen verbazen. Met levitaties, gedachten die worden onthuld, ongelofelijke kaartmanipulatie en veel meer, "Magie aan Zee" is een show die u niet mag missen.

Stap in deze magische wereld van ‘Huh’ en beleef een onvergetelijke avond vol entertainment. Het is Amsterdam Magic Showtime!

Voor Stichting Scala Variété aan Zee maakte AMS een Nederlandstalige familievoorstelling met regie adviezen van Karel de Rooij (Mini & Maxi).

Stap in de magische wereld van ‘Huh’ en beleef een onvergetelijke middag
vol entertainment. Het is Amsterdam Magic Show-time!

“It’s the perfect place to forget the world outside and disappear down a rabbit hole of smoke and mirrors.”

OVER AMS


Amsterdam Magic Show een ensemble van goochelaars en illusionisten uit heel Europa. Ze zijn opgericht in 2016. AMS speelt maandelijks in het beroemde Boom Chicago in Amsterdam. AMS heeft goochelaars van wereldklasse te gast van over de hele wereld gehad; van Singapore tot Canada en van Zweden tot Zuid-Afrika.

Credits

Een programma van Scala Variété aan Zee

De AMS illusionisten:
Fritz met een Z: comedy magician
Bart Uriot: close-up goochelaar
Tim de Vos: mentalist
Rico Weeland: vertellende magier
Zippo Guo: manipulator
Timon Krause: gedachtenlezer
Aljaz Son: magische humorist

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >