zo 9 feb '20 15:30

Een avond aan zee

Paul van Vliet & Fientje Hoogstad en Bonusmateriaal
zo 9 feb
15:30
  • zo 9 feb
    15:30
    Lourdeskerk, Den Haag
    Lourdeskerk

Een avond aan zee, maar dan ’s middags. Vijftig jaar geleden stond cabaretier Paul van Vliet op de bühne met deze voorstelling. In 2020 keert hij eenmalig terug met een matineeprogramma.

 

Hij brengt, als een onderdeel van een gevarieerd matineeprogramma, fragmenten eenmalig en exclusief naar de Scheveningse Lourdeskerk. De mooiste sketches, typetjes en liedjes uit zijn oevre komen deze middag nog een keer voorbij als fragmenten. Documentairemaker Thom Ferwerda kijkt met Paul van Vliet terug op de voorstelling van vijftig jaar geleden, het heden en de periode daartussen. Ferwerda, maakte tijdens Feest aan Zee in 2018 de documentaire‘Scheveningen Cabaret Hoofdstad’ in samenwerking met Omroep West. In deze aflevering sprak hij met Van Vliet maar ook André van Duin, Wieteke van Dort, Sjaak Bral en Karel de Rooij. Als vervolg op de documentaire bedacht Ferwerda deze voorstelling. Ook jong talent krijgt deze middag het podium. Te gast zijn sopraan Fientje Hoogstad en het cabaretduo Bonusmateriaal.

 

Sjaak Bral neemt op zondag 16 februari in zijn kielzog Verreck & Pleijsier, Farbod Moghaddam en Fabian Franciscus mee. Karel de Rooij, bekend van Mini & Maxi, is hierbij betrokken voor de regie.

 

Idee: Thom Ferwerda
Productie: Scala
Regie-advies: Karel de Rooij

Een programma van Zuiderstrandtheater, geproduceerd door Scala Variété aan Zee, initiatief: THMFerwerda -Producties.

Onderdeel van:
Club Lourdes aan Zee
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >