za 7 mrt '20 20:00 - 21:45

Casa Lourdes Sessions

Tcha Limberger & Friends
za 7 mrt
20:00 - 21:45
  • za 7 mrt
    20:00 - 21:45
    Lourdeskerk, Den Haag
    Lourdeskerk

Beleef een onvergetelijke en opzwepende avond met de virtuoos Tcha Limberger. Deze multi-instrumentalist brengt traditionele gipsymuziek uit Oost-Europa met Jazz en Braziliaanse Choro invloeden. Benjamin Clement (gitaar) Vilmos Csikos (dubbele bas) begeleiden Limberger. Omlijst met gerechten uit de Italiaanse keuken in de setting van Club Lourdes. Neem uw beste vrienden mee en geniet samen van een muziekavond van internationale allure.

De multi-instrumentalist Tcha Limberger uit België werd grootgebracht met de muziek van de Manouche-jazzstijl van de legendarische gypsy-gitarist Django Reinhardt. Naast het componeren, lesgeven en studeren, speelt Tcha in allerlei projecten.

Op tournee met dansgezelschap Patchagonia ontdekte het trio een gedeelde liefde voor repertoire. Jazz, Manouche-nummers uit West-Europa en Gipsy-nummers uit heel Europa. Musica Lautareasca uit Roemenië, instrumentale versies van Russische liedjes, Magyar nota en Transylvanisch repertoire.

Programma:
18.00 uur Deuren open: allen welkom
18.30 uur Antipasti & opening
19.15 uur Italiaanse maaltijdsoep
20.00 uur Eerste muziekset
20.15 uur Koffiepauze met toetje
21.00 uur Tweede muziekset
21.45 uur Einde

Menu
Deze bijzondere muziekavond wordt omlijst met authentiek eten uit de Italiaanse keuken. Zo kunt u genieten van een rijk buffet van heerlijke antipasti met een Scheveningse twist. Denk aan Italiaanse kazen, vleeswaren en gerookte Noordzee makreel met zwarte peper. Daarbij volgt een huisgemaakte Italiaanse maaltijdsoep met heerlijk brood en in balsamico gemarineerde uitjes uit Umbrië. Als dessert geniet u van vers fruit, heerlijk Toscaans vijgenbrood met chocolade (Panforte al Cioccolate) met/en koffie of thee. Gedurende deze avond kunt u uiteraard ook drankjes bestellen aan de bar (ter plekke betalen).

OVER DRAMTUNE
Sandro Bruti is het brein achter Stichting Dramtune en de Casa Bruti Sessions. Sinds 2007 nodigt hij internationale artiesten uit voor onvergetelijke avonden met muziek, whisky en Italiaans eten. Dit doet hij niet alleen in Den Haag en Nederland, maar ook in Ierland, Duitsland, Italië en op Aruba. Dramtune is actief op vele Haagse evenementen maar vooral op zijn eigen plek: Casa Bruti in het Scheveningse Belgisch Park. Avonden vol wereldse cultuur en authentieke gastronomie brachten al honderden ‘internationale vrienden’ samen.

Kaarten voor deze voorstelling + diner zijn te koop tot en met 5 maart, 0.00 uur i.v.m. planning voor het eten.


Na 5 maart kunt u enkel telefonisch kaarten voor het concert via de kassa bestellen.

Onderdeel van:
Club Lourdes aan Zee
Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >