zo 1 nov '20 16:00

Dominic Seldis & James Pearson

Bodega Norton Concerten
zo 1 nov
16:00
  • zo 1 nov
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk
    niet reserveerbaar

De Engelse meestercontrabassist Dominic Seldis combineert zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. Als ambassadeur voor de muziek is hij ook geregeld op televisie te zien.

Bij het grote publiek is Seldis vooral bekend als jurylid in Maestro. Met zijn muzikale partner James Pearson, met wie hij samenwerkt sinds ze allebei achttien jaar oud waren, brengt hij een heerlijke middag met prachtige muziek en humoristische verhalen over zijn volumineuze instrument.

Onderdeel van:
Bodega Norton Concerten

Musici
Dominic Seldis, contrabas
James Pearson, piano

Wat is er leuker dan het weekend af te sluiten met onze Bodega Norton Concerten op zondagmiddag in de Nieuwe Kerk? We maken het onweerstaanbaar aantrekkelijk met een veelzijdig programma in een prachtige ambiance. De uitmuntende musici lichten de muziekwerken zelf toe en het concert duurt slechts zeventig minuten zonder pauze.

Na afloop schenken we een goed glas wijn en serveren we diverse hapjes. Het zou ons niets verbazen als je met frisse zin de maandagochtend start.

Uitvoerenden

Dominic Seldis

contrabas

James Pearson

piano

Cookies
Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website zo prettig mogelijk te maken. We onthouden o.a. je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.
Lees meer >