zo 1 nov 16:00

Dominic Seldis & James Pearson

Norton Bodega Wijnconcert
zo 1 nov
16:00
  • zo 1 nov
    16:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk

De Engelse meestercontrabassist Dominic Seldis combineert zijn aanvoerdersrol bij het Koninklijk Concertgebouworkest met virtuoze soloconcerten over de hele wereld. Als ambassadeur voor de muziek is hij ook geregeld op televisie te zien.

Bij het grote publiek is Seldis vooral bekend als jurylid in Maestro. Met zijn muzikale partner James Pearson, met wie hij samenwerkt sinds ze allebei achttien jaar oud waren, brengt hij een heerlijke middag met prachtige muziek en humoristische verhalen over zijn volumineuze instrument.

Met na afloop een goed glas wijn en diverse hapjes

Onderdeel van:
Norton Bodega Wijnconcert

Wat is er leuker dan het weekend af te sluiten met een van onze Norton Bodega Wijnconcerten op zondagmiddag in de Nieuwe Kerk. We maken het onweerstaanbaar aantrekkelijk met een veelzijdig programma in een prachtige ambiance. De uitmuntende musici lichten de muziekwerken zelf toe en het concert duurt slechts zeventig minuten zonder pauze.

Na afloop schenken we een goed glas wijn en serveren we diverse hapjes. Het zou ons niets verbazen als je met frisse zin de maandagochtend aanvangt.

Credits

Dominic Seldis, contrabas
James Pearson, piano